POČITNICE

POČITNICE

 

Spoštovani člani, košarkarji starši.

Počitnice so se začele. To je sicer v redu, a takšnega drugega dela sezone si pač nihče ni želel. Zagodel nam je virus, ki pa še kar ne da miru. Sredi marca smo morali na prisiljen počitek in tudi tekmovanje je KZS prekinila zaradi nevarnosti širjenja Covid-19.

Vse skupaj je trajalo dobra dva meseca in pol, da smo spet dobili zeleno luč s strani NIJZ in šol in smo se lahko vrnili v telovadnice, seveda pod priporočenimi varnostnimi ukrepi. V juniju smo imeli treninge po urniku in nekateri ste se jih udeleževali. Obvestilo ste dobili vsi. Verjamem pa, da ste imeli v tem času veliko dela s šolo, ki se je osnovnošolcem zaključila v prostorih šole, srednješolcem pa žal na daljavo. Da se nekateri niso udeležili treningov, je botroval prav gotovo strah pred okužbo, nekaterim je treninge preprečilo lepo vreme, drugim je morda prijal še podaljšan počitek in še kakšen razlog bi se našel.

Verjamem pa, da se v začetku naslednje sezone zopet dobimo v polnem številu in še z novimi člani, kot po navadi. Predviden začetek sezone 2020/2021 bo zadnje dni v avgustu (predvidoma zadnji teden v avgustu) z zborom na našem starem zbirališču za Ledno dvorano na travnatem terenu. Kdaj natančno se dobimo, boste pravočasno izvedeli.

Naj se še vrnem k junijskim treningom. V tem času nas je obiskal na treningu in z nami zaigral Jure Besedić, ki je bil prvi član našega društva in danes aktivni, profesionalni košarkar. Še naprej mu želimo uspešno kariero in predvsem – brez poškodb.

Želim vam čim daljše, aktivne počitnice, brez omejitev in da jih preživite zdravi. Upajmo pa, da bomo začeli novo sezono pod normalnimi pogoji, kot vsa leta do sedaj.

Za kakršnekoli informacije sem na voljo na telefonski številki 031 367 605 – Čiro – Borut.

UŽIVAJTE!

 

Čiro