Kategorije

Treningi in tekme

Za trening so potrebni čisti športni copati, kratke hlače, svetla in temna kratka majica/dres in plastenka vode.

 

Redno in dosledno prihajanje na trening je obveza vsakega člana kluba. Košarka je ekipni šport, zato morajo vsi igralci skrbeti, da omogočajo ekipni trening. Na trening je potrebno priti vsaj 10 minut pred pričetkom termina treninga.

V kolikor se pojavi kakršnakoli težava, pomislek ali vprašanje se brez zadržkov obrnite na glavnega trenerja kluba Boruta Besediča na telefon: +386 (0)31 367 605. Skupaj bomo strokovno in razumljivo rešili vse morebitne težave.

Izostanek je potrebno sporočiti glavnemu trenerju najmanj 1 dan pred treningom. Samo z rednim in pravočasnim obveščanjem je mogoče prilagoditi trening manjšemu številu igralcev in tako zagotoviti najvišjo kakovost treninga za soigralce.

 

Za domače tekme je zbor pred domačo telovadnico 1 uro pred terminom tekme. Na gostujoče tekme peljejo starši igralcev. Pred odhodom iz Maribora se zberemo na skupni lokacijo in nato potujemo skupaj do gostujoče telovadnice.

 

Vpis in vplačila

Mesečna vadnina za vse selekcije znaša 40 € razen za Igrivo košarko (interesno dejavnost na OŠ Bojana Ilicha in OŠ Franceta Prešerna).

Starši prejmete na e-mail elektronsko položnico za tekoči mesec.

 

Vadnino plačujete za tekoči mesec.