Kategorije

Treningi in tekme

Za trening so potrebni čisti športni copati, kratke hlače, svetla in temna kratka majica/dres in plastenka vode.

 

Redno in dosledno prihajanje na trening je obveza vsakega člana kluba. Košarka je ekipni šport, zato morajo vsi igralci skrbeti, da omogočajo ekipni trening. Na trening je potrebno priti vsaj 10 minut pred pričetkom termina treninga.

Vsak trenira po svojih zmožnostih in željah. V klubu ponujamo treninge praktično vsak dan, ne glede na starost ali znanje. Vi pa se odločite kolikokrat na teden boste obiskovali treninge in kdaj.

Izostanek je potrebno sporočiti glavnemu trenerju najmanj 1 dan pred treningom. Samo z rednim in pravočasnim obveščanjem je mogoče prilagoditi trening manjšemu številu igralcev in tako zagotoviti najvišjo kakovost treninga za soigralce.

 

Za domače tekme je zbor pred domačo telovadnico 1 uro pred terminom tekme. Na gostujoče tekme peljejo starši igralcev. Pred odhodom iz Maribora se zberemo na skupni lokaciji (parking dvorane Tabr) in nato potujemo skupaj do gostujoče telovadnice.

 

Vpis in vplačila

Seveda, vsak je dobrodošel, da pride na prvi, ti. ‘probni’ trening, ki je jasno brezplačen. Potrebno je prethodno poklicati na telefonsko številko 031640599 (Filip) ali se najaviti preko e-maila: kdbbc.ciro@gmail.com

 

Vse kar morate storiti je izpolniti spletno prijavo, ki jo najdete tudi pod naslovom “Pridruži se nam” in to je to. 

V kolikor je otrok letnik 2012 ali mlajši je potrebno še priložiti pristopno izjavo (PDF), ki jo najdete poleg spletne prijave.

 

Mesečna vadnina z novim letom znaša 50 € za selekciji U10 in U20, za vse ostale selekcije, pa 55€

Starši prejmete na e-mail elektronsko položnico za tekoči mesec.

 

Če pogledate na našo spletno stran z urniki treningov, boste opazili, da bi pri vsaki selekciji pišejo tudi ustrezni letniki (starosti). 

Drži. Vadnino plačujete za tekoči mesec. 

 

Komunikacija med klubom / trenerji in starši poteka preko aplikacije Viber, kjer redno dobivate vsa obvestila glede treningov in tekem. Na klub se lahko obrnete tudi preko e-maila: kdbbc.ciro@gmail.com 

Igriva košarka (interesna dejavnost na OŠ Bojana Ilicha in OŠ Franceta Prešerna) poteka enkrat tedensko v sklopu OPB-ja  in je popolnoma brezplačna.

Namenjena je otrokom 1. triade (1. do 3. razred) in 2. triade (3. do 6. razred), cilj je otroke navdušiti za igranjem košarke. Otroci igrive košarke ne sodelujejo v klubskih treningih in tekmah.