Zaključene zadnje tekme in bližajoče počitnice

Pozdravljeni.

Kot je znano, je mesec maj mesec kvalifikacij. Že v zadnjem prispevku smo vas obvestili, da smo nastopali v treh kategorijah. V dveh, U-13 in U-19 lahko rečem, da smo bili zelo blizu uspeha. Pri U-17 pa smo vedeli, da so someščani, vrstniki iz AKK Branika zelo močna ekipa in lahko kotirajo tudi v prvi ligi zelo visoko.

Mi smo v vseh tekmah prikazali zadovoljivo igro, še posebej v U-19, vendar nam splet neprijetnih okoliščin ni dovolil, da bi morda storili kaj več kot prikazali samo dobro, požrtvovalno in borbeno igro. Fantom vseeno čestitam za dober pristop. Ker pa je sistem igranja v kategoriji U-19 tak, da lahko že po prvem delu napreduješ v prvo B ligo, še nismo vrgli puške v koruzo.

Čestitam še enkrat vsem udeležencem za lepe prikazane igre.

Izteka pa se že zadnji mesec igralne sezone. Prav nam bodo prišle počitnice. Seveda pa so v igri še zaključni “boji ” za ocene in čim boljši uspeh. Vsem učencem in dijakom želim dobre ocene in uspešen zaključek šolskega leta.

Ob tej priložnosti naj še obvestim vse člane našega društva, da treningi v vseh kategorijah normalno potekajo do konca šolskega leta, torej do 24.06.2016. Morda bo kakšen termin odpadel zaradi šolskih prireditev ali valet, kar pa je višja sila. O vseh morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni NA TRENINGIH.

Tudi zato imate že jutri mladinci, skupaj s člani trening ob 18.30 na Prešernu.

LP  Čiro