ZAČETEK SEZONE 2018/2019

Tako, poletne počitnice se nepreklicno končujejo in z njimi brezskrbni dnevi brez večjih obveznosti.

S koncem počitnic pa se začenja tudi nova košarkarska sezona in naše druženje z oranžno žogo na parketu. Da bi bilo le-to čim uspešnejše, brez poškodb in da bi s parketa skozi leto odhajali zadovoljni, v naslednjem tednu začenjamo s treningi na zunanjih površinah (telovadnice na šolah so zaenkrat še bolj ali manj skladišča :-)). Ti bodo v prvem delu namenjeni nabiranju kondicije, moči in dobre volje! Smiselno je, da obiskujete te treninge redno; enako velja seveda za treninge skozi vso sezono.

Zato se v športni opremi dobimo v ponedeljek, 27. avgusta 2018 ob 17.00 za Ledno dvorano na našem starem mestu (vhod s parkirišča pri dvorani Tabor). Vsi.

Vabimo tudi vse novince, ki bi se radi učili igrati košarko, k vpisu (informacije na 031 367 605 ali borut.besedic@gmail.com ).

Ker pravkar poteka prestopno obdobje, pozivam vse “stare igralce”, ki se nam imajo namen pridružiti, da si takoj priskrbijo izpisnice iz matičnih klubov, da lahko uredimo vso “birokracijo” pred začetkom tekmovanj.

Torej, izkoristite še zadnje proste dneve za pohajkovanja ali počitek (upam, da se nimate še kaj za učit, no… :-)), v ponedeljek pa – gremo na delo (do naslednjih počitnic :-P)

 

LP Čiro