ZAČETEK NOVE SEZONE JE PRED NAMI

Spoštovani člani, bodoči člani, starši!

Obveščamo vas, da bomo začeli z novo košarkarsko sezono 2020-2021. Upajmo, da bo šlo tako kot prejšnja leta in da nam je ne bo zopet okrnil COVID-19, tako kot se je zgodilo ob zaključku pretekle sezone, saj smo bili brez aktivnosti in tekem skoraj tri mesece. Seveda upamo ob začetku in nadaljevanju sezone na najboljše.

Torej, s treningi začenjamo jutri, v torek, 25.08.2020 ob 17.00 uri na zunanjem terenu za Ledno dvorano v Mariboru. 

Pri vhodu na parkirišče pri dvorani Tabor so na levi strani zunanji travnati tereni pri nogometnih igriščih. Greste skozi kovinska okrogla vrata in ste čez približno 50 m na našem zbornem mestu. 

Kot vsa leta bomo imeli najprej krajši sestanek. Dobili boste nekaj informacij, potem pa bomo naredili trening. S seboj imejte opremo za tek, vodo in morda kakšno majico, da se boste potem lahko preoblekli. Vse skupaj bo trajalo do 19. ure.

Tudi v nadaljevanju bomo trenirali vsak dan ob isti uri, torej ob 17.00 uri, predvidoma naslednjih 14 dni.

V kolikor se bodo glede termina treninga zgodile kakšne spremembe, bo javljeno dan prej na treningu. Tisti, ki na treningu ne bodo prisotni, poiščejo SAMI informacijo  pri soigralcih, na spletni strani ali na FB. V primeru slabega vremena, dežja ali preveč razmočenega terena trening odpade.

Seveda vpisujemo tudi nove člane in nadobudneže, ki se želijo spoprijeti s košarkarsko žogo, imajo radi košarko in uživati v tem športu. Naše delo temelji na strokovnosti in na korektnem odnosu vseh udeležencev.

Vse informacije lahko dobite na telefonski številki 031 367 605 (Borut Besedić – Čiro), preko e-pošte borut.besedic@gmail.com ali na naši spletni strani   https://www.kdbbc.com/ .

 

LP Čiro