Začetek nove sezone 2022 / 2023

Spoštovani člani KD Borut Besedič-Čiro

Počitnice se iztekajo in pred vrati je nova košarkarske sezona. Kot vsako leto začenjamo konec avgusta s treningi na zunanjem igrišču za Ledno dvorano. Parkirate lahko na glavnem parkirišču pred že prenovljeno dvorano Tabor, greste skozi nihajna vrata na zelenico pri nogometnem igrišču in že ste na pravem mestu. Za treninge potrebujete opremo za zunaj, copate za tek, morda kakšno majico, da se preoblečete in bidon (plastenko) za vodo. Začeli bomo v četrtek 25.08.2022 ob 17.00 uri s sestankom in potem začnemo s treningom. Treningi ne bodo dolgi, gre le za pridobivanje osnovne moči in kondicije, ki je prepotrebna za boljše nadaljevanje na notranjih igriščih. Končali bomo vsakič do 19.00 ure. Treningi bodo vsak dan , tudi prvi teden šole, potem pa se selimo v telovadnice. Od vodstva šol moramo dobiti potrjene termine, da vam lahko natančno povemo kdaj in kje imate treninge. Potekali pa bodo na OŠ Bojana Ilicha, ll.gimnaziji in na UŠC Leona Štuklja. Ob sobotah in nedeljah ni treningov, razen, če se za to dogovorimo na predhodnem treningu. V primeru dežja trening odpade. Če se vreme spreminja, sledite na naši spletni strani, kajti nemogoče je vse obveščati o tem ali trening je ali ne.

Če imate kakšne prijatelje, ki bi se radi pobliže spoznali s košarko, jih le pripeljite. Vljudno vabljeni novi člani v naše društvo, sicer pa je vpis vse leto preko naše spletne strani, maila  borut.besedic@gmail.com ali na spodnjo številko.

Za dodatne informacije sem na voljo na telefon 031 367 605  –  Čiro.

Upam, da ste se odpočili in da bomo lahko nemoteno, brez poškodb in kakih virusov trenirali in igrali ter sezono mirno pripeljali do konca. Prosim, da treninge obiskujete redno in ne zamujate. V pričakovanju, da vas vidim, vas vse lepo pozdravljam.

 

ČIRO