Treningi še vedno niso mogoči

Dragi košarkarji, spoštovani starši!

V luči čakanja na sproščanje ukrepov v času epidemije in postopnega odpiranja šol vas želim obvestiti, da trenutno še ne moremo začeti s treningi.

Osnovna težava je prostor, saj so telovadnice, v katerih delamo, zaprte in tako nimamo prostora za vadbo. Takoj, če in ko bodo šole v skladu z ukrepi dovolile uporabo svojih prostorov tudi za popoldanske aktivnosti in treninge za ekipne dvoranske športe, bomo z aktivnostmi pričeli tudi mi.

Kot vi, tudi sam namreč že nestrpno čakam začetka treningov z vami in upam, da bodo še pred koncem šolskega leta le-ti mogoči, pa četudi le za kakšen teden. Verjamem, da si tega po tako dolgem obdobju izolacije res želimo vsi.

O tem boste zagotovo obveščeni takoj. In če bo mogoče, bomo zagotovo zaigrali!

Dokumentacija novoregistriranih igralcev se bo urejala pred začetkom nove tekmovalne sezone 2020/2021. Kar bo mogoče, bomo uredili s pomočjo elektronske pošte (slike, obrazci…).

Z nekaterimi člani sem v individualnem kontaktu in jim pri njihovih individualnih treningih pomagam z nasveti. Vabim tudi ostale, ki najdete kaj časa in volje za vadbo (z žogo ali brez nje) in potrebujete kakšne usmeritve, da me pokličete. Obdobje po tekmovalni sezoni je vsako leto namenjeno predvsem individualnemu treningu in napredovanju tehnike z žogo, koordinacije, gibljivosti, hitrosti, moči…Veliko vaj najdete tudi na kanalu Youtube (nekaj povezav sem “prilepil” v prejšnji novici).

Sledite objavam na spletni strani, povezave do novic bodo tudi na Facebooku (na mojem profilu).

Upajmo, da se čimprej vidimo – zdravi!

Čiro