Treningi in FMŠ

Pozdrav

Kot večina že veste bomo s treningi v telovadnicah začeli s ponedeljkom 11.09.2017. Natančen urnik za vsako kategorijo bom objavil na naši spletni strani v rubriki NOVICE v naslednjih dneh, seveda pravočasno.

Do takrat, torej danes, jutri v četrtek in petek  so treningi zunaj za Ledno dvorano, na našem poznanem terenu vsak dan od 17.00 ure do nekje 18.45 ure. Treningi so tekaško obarvani in usmerjeni v nabiranje moči. Apeliram na vse, ki se še niste odzvali na obveščanje in se udeležili treningov, da to postorite čimprej. Da so se treningi za nekaj dni podaljšali na zunanjem terenu, enostavno ni odvisno od nas. Torej ?? … ni košarka samo žoga 🙂 .

Ob tej priložnosti vabim še vse naše člane društva, starše, sorodnike prijatelje,….,  da se udeležijo v soboto 09.09.2017 od 08.00 – 14.00 ure na FMŠ – Festival mariborskega šport, ki bo na trgu Leona Štuklja v Mariboru. Tam se bomo pred svojo stojnico predstavljali tudi mi. Lahko se boste preizkusili v metih na koš in morda pokazali kako “čarovnijo” z žogo. Vljudno vabljeni.

Seveda bomo vpisovali tudi nove člane v društvo in vam posredovali potrebne informacije. Sicer pa vpis novincev traja čez celo leto. Nikoli ni prepozno! Dodatne informacije na telefon 031 367 605 Borut Besedič – Čiro

 

Čiro