Težko pričakovane počitnice

 

Končano je. Verjetno vsi vsako leto komaj čakamo na najdaljše počitnice. No, vsaj jaz jih. 😊

Tekmovalna sezona je bila končana že prej, s treningi pa smo končali s koncem šolskega leta. Kako je s šolskimi obveznostmi, najbolje veste sami. Tistim, ki ste si zagotovili brezskrbne počitnice čestitam, ostalim pa, da uspešno popravijo zamujeno.

Mislim, da ni pravi čas, da vas utrujam s kakršnimikoli podatki o našem delu, saj ste že z mislimi povsem drugje.

Izkoristite počitnice. Samo poležavanje ni koristno. Verjetno pa že vsak pri sebi ve, kako bo porabil ta čas. Morda nekateri za delo, drugi za potovanja, pa morje, planine, itd. Skratka spočijte se od tistega, kar vam je bilo naporno.

V drugem delu počitnic, torej v začetku avgusta tudi letos organiziramo košarkarski tabor v Poreču s sodelovanjem z ZPM Maribor. Udeležilo se ga bo kar 18 igralcev. Treninge bo vodil Darin pod mojim mentorstvom. Tudi ostalim ne bi nič manjkalo, če bi se med počitnicami kaj srečali z žogo.

Pozivam pa vas tudi, če boste imeli kakršnokoli zanimivost, kar se vam bo zanimivega zgodilo, kjerkoli, na potovanju, na igriščih s prijatelji, morda boste koga srečali …. Pošljite sliko in napišite prispevek, da ga objavimo na naši strani.

Kdaj bomo zares začeli s treningi, vas bom obvestil. Najverjetneje bo to v zadnjem tednu v avgustu na zunanjem terenu. Vsekakor sledite spletni strani in nam jo pomagajte s prispevki popestriti.

 

Lepe in dolge počitnice vam želita Čiro in KDBBČ!