PRI KRAJU TEKMOVALNI DEL SEZONE 2021/2022

Spoštovani

Nekaj časa že nismo ničesar napisali na naši spletni strani. Za nami so novoletne, zimske in prvomajske počitnice. Kaj dosti drugega se ni spremenilo. Končno lahko brez omejitev treniramo in tekmujemo. Upamo lahko samo, da nam igranja in treniranja z naslednjo sezono ne bodo otežila kakšna omejevanja zaradi COVID-a.

S tekmovalnim delom so prvi končali mladinci U-19, za njimi pa kadeti U-17 in starejši pionirji U-15.  Prav ta vikend, v soboto, imajo še zadnjo tekmo mlajši pionirji U-13. Gostijo ekipo iz AKK Branika na OŠ Bojana Ilicha. Najmlajši pionirji U-11 pa imajo še dva turnirja in sicer v Sladkem Vrhu  in zadnjega, v nedeljo 22.05.2022 na OŠ Bojana Ilicha, kjer smo mi gostitelji.

V celoti smo sezono tekmovalno uspešno odigrali. Čeprav so nam med sezono nagajale bolezni, virus in posledično karantene. Na trenutke sploh nismo vedeli kakšne so omejitve, karantene, kdaj in kako,… No, tudi ostali klubi po Sloveniji so imeli enake težave. Veliko tekem je bilo zaradi tega prestavljenih kar nam je večkrat povzročilo pomanjkanje igralcev, saj se zavedamo, da je na prvem mestu šola in, da so igralci seveda najprej poskrbeli, da je šola potekala nemoteno.

Seveda se ob tej priložnosti ZAHVALJUJEMO vsem igralcem, trenerjem in staršem, ki  nam skupaj pomagajo in omogočajo, da sezone uspešno vozimo. In starši, dobesedno pomagajo voziti na tekme, saj brez tega ne bi mogli izvesti tekmovalnega dela sezone. Verjamem, da nam boste enako pomagali tudi v naslednjih sezonah. HVALA !

Novost, ki nas čaka naslednjo sezono 2022/2023. Ekipe oz. kategorije se bodo preimenovale v “parna” števila in sicer. U-20 mladinci rojeni 2003, 2004, U-18 kadeti rojeni 2005, 2006, U-16 starejši pionirji rojeni 2007, 2008, U-14 mlajši pionirji rojeni 2009, 2010 in U-12 najmlajši pionirji rojeni 2011,2012. Seveda pa za vsako kategorijo lahko igrajo tudi mlajši igralci, tako kot je veljalo do sedaj.

Vpis v našo košarkarsko šolo, društvo poteka nemoteno in celo sezono, tudi med tekmovalnim delo in takrat, ko ni več tekem. Vsakega “novopečenega” igralca bomo z veseljem vključili in sprejeli med naše košarkarje. Vabljeni vsi, ki si želite košarkarskih korakov, dobre družbe in igre, skratka KOŠARKE. Jaz pravim, da je to gosposki šport.

TOREJ. Vpišete se lahko celo leto na telefonsko številko 031 367 605 Borut Besedič – Čiro, na naši spletni strani, na mail borut.besedic@gmail.com in v času treningov, ki so objavljeni na naši spletni strani  https://www.kdbbc.com/

 

Lepo vas pozdravljam

ČIRO