Poletni pozdrav

Pozdravljeni,

sedaj so si oddahnili celo maturanti in študenti, ki so imeli obveznosti najdlje v poletje. Upam in verjamem, da ste se vsi uspešno soočili z izzivi letošnjega šolskega leta in ga uspešno zaključili. Ne navsezadnje je izobrazba eden od ključnih temeljev vsakega športnika.

Verjamem, da ste v tem času pospremili naše reprezentante ob odličnih predstavah na olimpijske igre in da se lahko sedaj vsi veselimo prihajajočih tekem.

Prav je, da se naužijete poletja, poiščete kotičke zase in čas za tisto, za kar ga skozi leto zmanjkuje. Napolnite svoje baterije in poiščite vse tisto dobro okoli vas, s tem napolnite svoj nahrbtnik za novo šolsko leto in za novo sezono.

Saj veste – nič nas ne more presenetiti. 🙂

S treningi bomo, kot običajno, pričeli v zadnjih dneh avgusta; treningi bodo na travnatih površinah za Ledno dvorano. Nekaj dni pred tem boste dobili obvestilo (sms, spletna stran, fb – sledite!) o pričetku. Do takrat pa lahko tudi sami kaj postorite za lažji začetek sezone in za boljše počutje: kakšen footing, plavanje, skok na kolo, vzpon vsaj na Trikotno jaso, košnja trave okoli hiše, pomivanje oken ipd. 🙂

Bodite inovativni!

Poletni pozdrav vsem – tistim, ki ostajate z nami (tastari) in vsem novince, ki so se nam v tem času pridružili.

Čiro