Počitnice so pri koncu in začetek nove sezone 2019/2020

Le še dva dni počitnic in začelo se bo novo šolsko leto. Verjamem, da bi si želeli še naprej uživati v brezskrbnem preživljanju časa, vendar brez obveznosti ne gre.

V začetku tega tedna smo tudi začeli z novo košarkarsko sezono. Tako kot vsak začetek sezone , smo se tudi letos zbrali na našem starem mestu za Ledno dvorano na zunanjem terenu. Uvodni sestanek in začetek nabiranja kondicije. Treningi zaenkrat potekajo zunaj, da izkoristimo zunanje terene za nabiranje sape in moči. S termini treningov vas bomo obvestili v naslednjih dneh na naši spletni strani http://www.kdbbc.com . Ker še nismo popolni, prosim še vse ostale dopustnike, da se nam pridružijo, ker s tekmami začenjamo že konec septembra. V naslednjem tednu, bomo še trenirali zunaj vsak dan ob 17.00 uri. Zbor je za Ledno dvorano. Med tem časom pa bomo imeli že termine treningov po posameznih kategorijah.

V tej sezoni vam želim, da boste predvsem brez poškodb in uspešno usklajevali šolo s treningi in prostim časom. Še kaj več pa se seveda dogovarjamo na treningih. Tekmovali bomo v petih kategorijah pod okriljem KZS in sicer: U-13, U-15, U-17 in U-19. S člani bomo nastopali v regionalni ligi ” Parkl “, z najmlajšimi pa se bomo pomerjali z mestnimi tekmeci v prijateljskih tekmah.

Vpis v naše KD Borut Besedič-Čiro poteka skozi celo leto preko prijavnice, mail-a, na treningih ali po telefonu, dobrodošli. Vse potrebne podatke lahko poiščete na naši spletni strani ali kar na 031 367 605 Borut Besedič – Čiro

Uspešno v sezoni 2019-202

 

Čiro