Počitnice in treningi

Spoštovani

dolgo se nismo javili. Sklop okoliščin je bil tak, da enostavno ni bilo pravega časa za objavo.

Seveda se je zgodilo kar nekaj stvari. Končala so se tekme drugega dela tekmovanj v kategorijah U-13, U-15 in U-17. Žreb oz. mesta na lestvicah nam je določil nove nasprotnike. S tretjim delom tekmovanj začenjamo po počitnicah, medtem ko se v kategoriji U-19 igrata le dva dela tekmovanja. Tako sta nam pri mladincih preostali le še dve tekmi do konca sezone. Seveda se bomo potem pripravljali že na kvalifikacije za nastop v višjem rangu tekmovanj prav v vseh kategorijah od pionirjev do mladincev.

MKL-Mini košarkarska liga seveda poteka normalno in se bo končala predvidoma v sredini meseca junija. Tudi našim najstarejšim članom se liga počasi izteka. Preostali so nam še dve tekmi z Rušami in rekreativcem iz Rogaške Slatine. Letošnjo sezono bomo najverjetneje končali na petem mestu, čeprav so bili cilji višji. K temu so botrovale slabše igre in morda poškodba našega stebra pod košem. Seveda pa je vsakem slabem tudi nekaj dobrega. Mlajši igralci, ki imajo sicer manjšo minutažo na tekmah, so pokazali, da lahko adekvatno nadomestijo vložek starejših.

Seveda pa so v tem času končno sanirali prostore na OŠ Franceta Prešerna in lahko normalno po ustaljenem urniku treniramo naprej. Termin na ll.gimnaziji bomo zadržali, saj nam je večje igrišče še kako dobrodošlo za trening kadetov in mladincev.

Prišlo pa je do še ene SPREMEMBE, ki pa ne bo dosti vplivala na vadbo. Ob sredah nimamo več treninga od 16.00 – 18.00 na OŠ Franceta Prešerna, temveč se premakne vse skupaj na 17.30 – 19.00. Do spremembe je prišlo zaradi spremenjenega urnika študijskih obveznosti trenerja Darina Laha in vas zato prosimo za razumevanje. Torej:

SREDA  od 17.30-19.00 na OŠ Franceta Prešerna – T2(kot do zdaj), velja za starejše in mlajše pionirje, U-15 in U-13.

Kaj dosti drugega se v tem času ni spremenilo. Razveseljivo je, da prihajajo v naše društvo novi člani, tako začetniki kot tudi igralci, ki so pri nas poiskali novo sredino. Seveda ob tej priložnosti zopet vabim vse nove, začetnike in ostale, da se nam pridružijo, saj vpis poteka vse leto na naši spletni strani ali, če pokličejo na telefon 031 367 605 Borut Besedič-Čiro. Podal vam bom vse potrebne informacije o vpisu.

 

Želim vam še lep preostanek počitnic in lep pozdrav

 

ČIRO