Ob koncu sezone 2021/2022

Upam, da ste uspešno zaključili šolsko in študijsko leto in pripadajoče obveznosti in da ste že sproščeno zakorakali v poletne počitnice (če je ostalo še kaj dolgov, pljunite v dlani, mi pa držimo pesti za vas).

Zato ob zaključku sezone le še to:

  1. V vseh petih kategorijah smo uspešno končali sezono, ki jo je vsaj v začetku še precej zaznamoval koronavirus, a se je izteklo veliko bolj pozitivno in mirno. Malce nam je ponagajala “ponovitev sezone v letnikih”, a smo tudi to uspešno prebrodili in izpeljali tekmovanje do konca. Letos smo nastopili tudi v U13, z številčno in močno ekipo in to daje upanje in zagon, da bomo tudi v naslednjih letih uspešno delovali in igrali.
  2. Z letošnjo sezono bo nekoliko izpregel dolgoletni igralec in trener Darin Lah  , ki je v naše vrste prišel kot svetlolasi mulček, ki pa je briljantno obvladal žogo in teren že takrat – igral “z glavo” in to pokazal tudi na Sončkovem turnirju v Novi Gorici. Delo je v klubu nadaljeval kot igralec in trener; tisto prvo trenersko sezono je pokazal, da lahko 18-letnik v eni sezoni naredi vse – trenerski izpit, vozniški izpit, maturo z odliko, je vzgojitelj na letovanju in še redno obiskuje treninge in tekme. Kapo dol! S svojo mirnostjo je izjemno uspešno vodil ekipe; sedaj se bo nekoliko bolj posvetil lastni poklicni poti, a ostal član kluba in strokovnega štaba.
  3. V trenerske vode pa se z novo sezono pogumno podaja naš dolgoletni igralec Matevž Karakatič , ki bo pomagal pri trenerskem delu in pridobil ustrezno izobrazbo za trenerja košarke na Fakulteti za šport.

V naslednji sezoni nas čakajo spremenjeni nazivi kategorij (U20 – mladinci l.2003, 2004 in mlajši; U18-kadeti, l.2005, 2006 in mlajši; …), nastopi kot letos v petih kategorijah.

 

Sezono bomo pričeli spet konec meseca avgusta, na zunanjih terenih; o tem vas bom predhodno pravočasno obvestil. Uživajte v poletju, skrbite za svojo psihofizično pripravljenost in morda v avgustu na trening pripeljite še kakšnega prijatelja. Vpis poteka celo leto, a avgust je najprimernejši čas za začetek.

Prijava in informacije na 031 367605, na e-pošto borut.besedic@gmail.com ali preko spletne strani.

 

Lep pozdrav

Čiro