KOŠARKARSKI TABOR BORUT BESEDIČ – ČIRO

V okviru košarkarskega društva Borut Besedič – Čiro, tudi to leto organiziramo osemdnevni košarkarski tabor na otoku Krku v Malinski, ki pomeni prijeten zaključek tekmovalne sezone in začetek počitnic.

Vabimo vse otroke, ki imajo radi košarko (ne samo člane društva, ampak tudi druge otroke), da ob morju in žogi preživijo nekaj prijetnih trenutkov.

Namen tabora niso priprave, pač pa so to počitnice v dobri družbi in z rdečo nitjo – košarko. Poudarek je na individualni tehniki in igri in na druženju ob drugih športnih aktivnostih.

Košarkarski tabor bo potekal od 25.6.13 do 2.7.13. Odhod bo iz Ljubljane, od koder bomo z avtobusom krenili novim dogodivščinam naproti. V primeru, da bo število prijavljenih otrok dovolj, da zapolnimo lasten avtobus, bo odhod iz Maribora.

Cena tabora je 270 €. V ceno je vključen avtobusni prevoz, bivanje, pet obrokov dnevno, športne aktivnosti (kanu, vožnja z banano, kolesarjenje), izlet z gliserjem v bližnje mesto in pedagoško vodstvo.

Za vse dodane informacije smo na voljo po telefonu +386 (0)31 367 605 ali preko elektronske pošte borut.besedic@gmail.com. Za najnovejše novice nas spremljajte na Facebooku.

Prijava potekajo do 25.4.13. Prijavnico natisnite in jo prinesite na trening. Ob prijavi je potrebno plačilo 70,00 €. Plačilo preostalega zneska je mogoče razdeliti na dva ali tri obroke. Celotni znesek mora biti poravnan do odhoda. Prijavljenih mora biti vsaj 20 otrok. V primeru premajhnega števila prijav, tabora ne bomo mogli izvesti. Plačano akontacijo bomo vrnili v celoti.