Končan redni del tekmovanj v vseh kategorijah

Prejšnji vikend so končali z rednim delom tekmovanj tudi starejši pionirji. V vseh kategorijah smo zadnja kola tekmovanj igrali zelo dobro. Premagovali smo ekipe, ki so veljale za favorite na tekmah. Še en dokaz, da se je treba dokazati na igrišču. To je večkrat razburilo nasprotne ekipe, ki so se pritoževale nad sojenjem, vendar je bilo to korektno in dobro.

Kot vsako leto se ekipe ob koncu sezone spremenijo zaradi starosti igralcev, ki naslednje leto sodijo v starejšo kategorijo. V sezoni 2016/2017 bomo nastopali kar v treh kategorijah v kvalifikacijah za prvo ligo. Upamo, da nam bo uspelo vsaj v eni kategoriji, saj so te kvalifikacije zelo nepredvidljive. Odvisne so od žreba, dnevne forme igralcev in seveda prisotnosti vseh igralcev na tekmah, saj je to obdobje, ko so pritiski v šoli največji. Kvalifikacije bodo potekale v mesecu maju in upamo na dobro formo na tekmah, saj so si dobre rezultate in igre fantje zaslužili že z dobrimi treningi. Preizkusili se bomo v mladinski in kadetski kategoriji in v kategoriji mlajših pionirjev.

Ob tej priložnosti, ko že govorimo o naslednji sezoni, povabimo na tem mestu vaše sošolce, prijatelje, sosede, bratrance in vse, ki se še odločajo med košarko in, npr. curlingom, naj pridejo v naše vrste že jutri ne glede na to, da sezona 2015-2016 še ni končana.

Vpisujemo otroke od letnikov 2007 vse leto.

Lp Čiro