Drugi del tekmovanj mlajših kategorij

Mlajše kategorije so že začele z drugim delom tekmovanj. Tokrat je bil začetek rezultatsko uspešnejši, kajti v prvem delu smo imeli kar nekaj poškodb in bolezni v vseh selekcijah. Na tekmah smo bili tudi številčno oslabljeni. V drugem delu se je stanje v ekipah nekako normaliziralo in zabeležili smo kar nekaj zmag. Najmlajši pionirji so tako zmagali na turnirju v Lenartu, starejši pionirji, kadeti in mladinci pa so tudi začeli z zmagami. V MKL, ki je namenjena res začetnikom in tistim, ki se prvič srečujejo s košarkarskimi koraki, pa nam je glavno vodilo spoznavanje same igre, košarkarskih pravil in vsega, kar spada v tem obdobju za začetnike. Za dokončanje prvega dela te lige sta nam preostali še dve tekmi, in sicer z vrstnicami iz ŽKK in igralci iz Lovrenca na Pohorju. Ti dve tekmi bosta odigrani v mesecu decembru.

Naši najstarejši člani pa so v dosedanjem poteku tekmovanja dosegli polovični uspeh. Po dobrem začetku se je v našo ekipo prikradel “prehlad” in ga poskušamo čim hitreje pozdraviti.

Vsa tekmovanja se nadaljujejo ob koncu tedna. Jutri mladinci igrajo zaostalo tekmo v Rušah, kadeti se bodo v soboto pomerili z ekipo iz Nazarij, starejši pionirji in mladinci pa v nedeljo z Majšperkom in Kolpo. Pa dobro igro!

Čiro