Bližamo se proti koncu sezone 2018/2019

Spoštovani, dolgo se nismo oglasili na naši spletni strani. Če smo natančni, od konca leta 2018. Pravzaprav ni bilo kaj dosti novega. Vse je potekalo v najlepšem redu, treningi, tekme, interesne in šolske dejavnosti.

S tekmovanji smo končali v kategoriji U-13, U-17, U-19 in s člani. Zadnja tekma s starejšimi pionirji pa nas še čaka v domači dvorani prihodnjo nedeljo. Tako bo končan tekmovalni del letošnje sezone. Seveda pa kot vsako sezono, treningi potekajo normalno po ustaljenem urniku do konca šolskega leta, torej do 24.junija. V tem obdobju, po končanem tekmovalnem delu, je manjši obisk na treningih kar je nekako razumljivo. To pripisujem predvsem šolskim obveznostim, nekaj vremenu in nekaj prenasičenosti. Res je v tem času največ dela v šolah, predvsem za tiste, ki končujejo osnovno šolo in srednjo. Ne samo njim, vsem želim uspešen zaključek in odličen uspeh v šolah. S ponosom lahko povem, da imamo v našem društvu zelo pridne učence, dijake, študente in že uspešne delavce v službah.

Sezono smo končali tako kot vsako leto. Zlata sredina. Uspešni smo pri vpisu novih članov, kar je zelo razveseljivo. Celo v tem obdobju se nam pridružujejo novi in novi člani. Veliko po zaslugi že naših članov in predvidevam zaradi naše miselnost, mota društva. Ukvarjati se s športom, pridobiti znanje košarke, napredovati, omogočiti igranje košarke VSEM, ne samo tistim, ki morda fizično malce izstopajo. Učimo prav vse, zmagovati, naučiti se izgubiti, biti vztrajen, odgovoren, pošten, potrpežljiv,….skratka vse kar bo prišlo v prihodnosti še kako prav. Seveda najbolj ambicioznim tudi omogočimo napredovanje, saj uspešno sodelujemo z mestnim klubom AKK Branik.

Torej vabljeni novi člani v naše društvo, že zdaj 🙂 . Vpis poteka celo leto, ne glede ali je začetek tekmovalne sezone ali konec. Tudi med počitnicami. Vse potrebno pa dobite na naši spletni strani www.kdbbc.com , ali direktno na tel. št. 031 367 605 Borut Besedič – Čiro.

Naj v tem javljanju še sporočim. Treningi bodo do konca sezone normalno potekali. Do konca maja bom normalno prisoten in vodil treninge, kot do sedaj. V mesecu juniju pa bodo treningi potekali brez moje prisotnosti, ali pa bom prisoten takoj, ko bo to mogoče, kot gledalec. Konec maja me namreč čaka že dolgo časa napovedana menjava kolka. Operacija je možna zame edino v tem času, da se bom lahko čez počitnice rehabilitiral in normalno začel z novo sezono. Treningi bodo v juniju potekali pod vodstvom Darina Laha, Gorana Zelenka in Luke Ferleža.

Mislim, da kaj več novic ni in vam vsem želim uspešno v šoli in brez poškodb na treningih. Se vidimo že kar na naslednjem :-).

P.S. Jutri, v četrtek, 9.5.2019 vsi treningi na OŠ Franceta odpadejo zaradi zasedenosti telovadnice s strani šole. Prosim za razumevanje.

LP Čiro