Bližamo se proti koncu sezone 2018/2019

Spoštovani, dolgo se nismo oglasili na naši spletni strani. Če smo natančni, od konca leta 2018. Pravzaprav ni bilo kaj dosti novega. Vse je potekalo v najlepšem redu, treningi, tekme, interesne in šolske dejavnosti.

S tekmovanji smo končali v kategoriji U-13, U-17, U-19 in s člani. Zadnja tekma s starejšimi pionirji pa nas še čaka v domači dvorani prihodnjo nedeljo. Tako bo končan tekmovalni del letošnje sezone. Seveda pa kot vsako sezono, treningi potekajo normalno po ustaljenem urniku do konca šolskega leta, torej do 24.junija. V tem obdobju, po končanem tekmovalnem delu, je manjši obisk na treningih kar je nekako razumljivo. To pripisujem predvsem šolskim obveznostim, nekaj vremenu in nekaj prenasičenosti. Res je v tem času največ dela v šolah, predvsem za tiste, ki končujejo osnovno šolo in srednjo. Ne samo njim, vsem želim uspešen zaključek in odličen uspeh v šolah. S ponosom lahko povem, da imamo v našem društvu zelo pridne učence, dijake, študente in že uspešne delavce v službah.

Sezono smo končali tako kot vsako leto. Zlata sredina. Uspešni smo pri vpisu novih članov, kar je zelo razveseljivo. Celo v tem obdobju se nam pridružujejo novi in novi člani. Veliko po zaslugi že naših članov in predvidevam zaradi naše miselnost, mota društva. Ukvarjati se s športom, pridobiti znanje košarke, napredovati, omogočiti igranje košarke VSEM, ne samo tistim, ki morda fizično malce izstopajo. Učimo prav vse, zmagovati, naučiti se izgubiti, biti vztrajen, odgovoren, pošten, potrpežljiv,….skratka vse kar bo prišlo v prihodnosti še kako prav. Seveda najbolj ambicioznim tudi omogočimo napredovanje, saj uspešno sodelujemo z mestnim klubom AKK Branik.

Torej vabljeni novi člani v naše društvo, že zdaj 🙂 . Vpis poteka celo leto, ne glede ali je začetek tekmovalne sezone ali konec. Tudi med počitnicami. Vse potrebno pa dobite na naši spletni strani www.kdbbc.com , ali direktno na tel. št. 031 367 605 Borut Besedič – Čiro.

Naj v tem javljanju še sporočim. Treningi bodo do konca sezone normalno potekali. Do konca maja bom normalno prisoten in vodil treninge, kot do sedaj. V mesecu juniju pa bodo treningi potekali brez moje prisotnosti, ali pa bom prisoten takoj, ko bo to mogoče, kot gledalec. Konec maja me namreč čaka že dolgo časa napovedana menjava kolka. Operacija je možna zame edino v tem času, da se bom lahko čez počitnice rehabilitiral in normalno začel z novo sezono. Treningi bodo v juniju potekali pod vodstvom Darina Laha, Gorana Zelenka in Luke Ferleža.

Mislim, da kaj več novic ni in vam vsem želim uspešno v šoli in brez poškodb na treningih. Se vidimo že kar na naslednjem :-).

P.S. Jutri, v četrtek, 9.5.2019 vsi treningi na OŠ Franceta odpadejo zaradi zasedenosti telovadnice s strani šole. Prosim za razumevanje.

LP Čiro

Ob koncu starega in začetku novega

Odbije polnoč in leto mine,

podarja izkušnje, uspehe, spomine.

Odbije polnoč, poti so odprte

za upe in želje in nove načrte.

Srečno novo leto 2019!

Vse dobro vam želi ekipa KD Borut Besedič – Čiro

DOKONČNI TERMINI TRENINGOV V SEZONI 2018/2019

Termini treningov in posameznikov so osveženi in upam, da brez napak. V nasprotnem pokličite na 031 367 605 . Linki do urnikov za treninge po selekcijah:
Hvala in lp,
ČIRO

Treningi mlajši pionirji

Zaradi napak v pravkar objavljenem urniku treningov objavljam tabelo s PRAVILNIMI termini za posamezne kategorije in igralce. V primeru nejasnosti me lahko kontaktirate (031 367 605).

Čiro

Treningi starejši pionirji

Zaradi napak v pravkar objavljenem urniku treningov objavljam tabelo s PRAVILNIMI termini za posamezne kategorije in igralce. V primeru nejasnosti me lahko kontaktirate (031 367 605).

Čiro

Treningi kadeti

Zaradi napak v pravkar objavljenem urniku treningov objavljam tabelo s PRAVILNIMI termini za posamezne kategorije in igralce. V primeru nejasnosti me lahko kontaktirate (031 367 605).

Čiro

Treningi člani – mladinci

Zaradi napak v pravkar objavljenem urniku treningov objavljam tabelo s PRAVILNIMI termini za posamezne kategorije in igralce. V primeru nejasnosti me lahko kontaktirate (031 367 605).

Čiro

RAZPORED TRENINGOV KD BORUT BESEDIČ – ČIRO

Spoštovani člani društva objavljamo razpored treningov našega košarkarskega društva za sezono 2018 / 2019 v telovadnicah. Termine lahko pogledate po selekcijah in za vsakega posameznika v razpredelnicah. V primeru nejasnosti lahko pokličete na telefon 031 367 605 Čiro.
Termini se lahko tekom sezone spremenijo, odvisno od potreb šolskih urnikov. Usklajevali in obveščali bomo sproti.

Termini šolskih dejavnosti na OŠ Bojana Ilicha in OŠ Franceta Prešerna bodo objavljeni naknadno.

Hvala in lp,
ČIRO

Prvi teden teka je za nami

Prvi teden tekaških treningov je za nami. Uspešno in v velikem številu smo pridobivali kondicijo vsak dan med 17. in 19. uro na zunanjih terenih pri Ledni dvorani. Teden smo zaključili s pohodom na Pohorje v soboto, ko nas je ob prihodu v dolino pošteno namočil še dež. 😊

Še ves prvi šolski teden bomo nadaljevali s kondicijskimi treningi in treningi za moč ob istem terminu in na istem mestu.

Torej, dragi košarkarji, vidimo se vsak dan v tem tednu ob 17. uri pri Ledni dvorani, da bomo po tem lažje pričeli s treningi tudi na parketu.

V tem tednu, ko bomo tudi najverjetneje pridobili vse termine v telovadnicah, bodo narejene in znane tudi vadbene skupine in njihovi termini treningov. Z njimi boste seznanjeni na treningih in kasneje, dokončno, na spletni strani, zato bodite pozorni!

Ob tej priložnosti vam želim uspešen in prijeten skok v novo šolsko leto.

Koč Čiro

Prvi trening za nami

Začeli smo, tako kot vsako leto.

Zbrali smo se v velikem številu, kar je zelo vzpodbudno. Nekaj fantov se je opravičilo zaradi najrazličnejših obveznosti. Ostali pa se še niso odzvali. Pričakujem in vem, da bomo kmalu v popolnem številu in končali začetni del treningov na zunanjem terenu v popolni sestavi.

Pozdravljam ob začetku prav vse, fantom, ki so se nam pridružili iz drugih sredin pa želim , da se bodo kar najhitreje privadili na naš način dela.

Torej veselo v nov začetek sezone, zamudniki pa čimprej na teren. Treningi so vsak dan ob 17.00 uri za (pri) Ledno dvorano na zunanjem terenu. Ob morebitnih spremembah, boste obveščeni oz. se bomo sproti dogovorili na treningih.

Čiro